Roth Finland Oy jatkaa vahvaa kulkuaan luotettavana yrityksenä

4.12.2018

Roth Finland Oy on myös tänä vuonna yksi korkeimman luottoluokituksen saaneista yrityksistä Suomessa. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 3,5 % suomalaisista yrityksistä.

Maailman johtava yritystiedon ja yritysluottotietojen toimittaja Dun & Bradstreet on myöntänyt Roth Finland Oy:lle jo neljättä vuotta peräkkäin Bisnoden parhaan mahdollisen Dun & Bradstreet luottoluokituksen. Positiivinen luottoluokitus on asiakkaille, kumppaneille ja muille sidosryhmille osoitus yrityksen toiminnan laadusta sekä kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.

Bisnoden luottoluokitustuotteet perustuvat Pohjoismaissa vakiintuneeseen AAA-luottoluokitusjärjestelmään, jonka perusteella Bisnode on vuodesta 1993 luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden. D&B:n luottoluokituksessa yritykset luokitellaan riskin mukaan luokkiin 1-4. Korkeimpaan luottoluokkaan pääseminen edellyttää yritykseltä keskimääräistä parempia talouden tunnuslukuja, positiivista taustaa ja moitteetonta maksukäyttäytymistä.

Sertifikaatti