Uudistettu ja monipuolisempi Roth QuickBox - nopea ja varma asennus

1.11.2018

Tunnettu Roth QuickBox on ollut jo yli 10 vuoden ajan markkinoiden parhaimpia ja käytetyimpiä hanakulmarasioita. Roth tuo nyt markkinoille uudistetun QuickBox-hanakulmarasian, jossa on esim. monipuolisempi kiinnitys ja muita toimintoja, jotka takaavat nopean ja varman asennuksen. 

Uudistettu versio Roth QuickBoxista sekä laaja lisävarustevalikoima on erinomainen valinta käyttövesijärjestelmälle.

Roth Quickbox-hanakulmarasia on saatavana kolmena vaihtoehtona kivi- ja levyseinälle:
> 12 mm MultiPex®-putkelle 20/25 mm suojaputkella
> 15 mm MultiPex®-putkelle 25/28 mm suojaputkella
> 18 mm MultiPex®-putkelle 28 mm suojaputkella.

Kaikki versiot toimitetaan esiasennetulla koeponnistustulpalla, pistoliitinhanakulmalla ja suojaputken lukitusrenkaalla sekä kumitiivisteellä. Sen lisäksi siinä on asennuskiinnikkeet ja tarvittavat ruuvit.

Roth QuickBox toimitetaan 1-osaisena hanakulmarasiana 12, 15 ja 18 mm PEX-putkille.

”Olemme nähneet paljon vaivaa löytääksemme ratkaisuja, jotka ensisijaisesti helpottavat asiakkaidemme arkea - vuotosuojausta unohtamatta. Hanakulmarasia on valmistettu läpinäkyvästä, umpivaletusta polykarbonaatista, joten pistoliittimen asennussyvyys on helppo tarkistaa sivusta tai edestä”, kertoo Roth Finlandin tuotepäällikkö Robin Gottberg.

Uudessa Roth QuickBox-hanakulmarasiassa on vahvistetut kulmat ja kiinnitysreiät asennuskiskolle kaikilla sivuilla. Niiden ansiosta onnistuu sivuasennus sekä asennus ylhäältä ja alhaalta – täysin ainutlaatuinen toiminto levyseinäasennuksessa. Hanakulmarasian kaula on myös pidennetty, mikä mahdollistaa levyseinäasennuksen 10-55 mm. Kaula on lyhennettävissä samalle tasolle kuin seinäpinta. Kaulan pituutta on muutenkin helppo jyrsiä toivottuun pituuteen Roth QuickBox-hanakulmarasian jyrsimellä.”

Vuotosuojauksella on suuri merkitys
Vuotosuojaus on tärkeä osa toimivaa Roth MultiPex®-käyttövesijärjestelmää. ”Suojaputken uusi lukitusrengas estää suojaputken irtoamisen ja kestää +10 kilon vetovoiman. Lukitusrenkaan kaulus varmistaa, että suojaputki asennetaan oikeaan syvyyteen. Esiasennettu tiivisterengas ja suojalukko ovat hyväksyttyjä Nordtest-standardin NT VVS 129 mukaan,” Robin Gottberg kertoo.

Roth MultiPex®-järjestelmä on SINTEF-hyväksytty, QuickBox-hanakulmarasialla on tyyppihyväksyntä TG0446 ja  pistoliittimellä on VTT:n tyyppihyväksyntä (VTT-RTH-00106-12).

Ympäristöä on myös huomioitu, koska asennusohje on painettu itsestään hajoavaan pakkaukseen.
Pakkaus on myös suunniteltu siten, että sen voi kiinnittää suoraan Roth QuickBoxin kaulaan, josta
asentaja saa lisätietoja esim. märkätilojen vaatimuksista, kauluksen koosta jne. Pakkaukseen on
painettu QR-koodi, jota skannaamalla näkee asennusvideon.

”Uudistettu Roth QuickBox on tärkeä osa täydellistä ja hyväksyttyä Roth MultiPex®-järjestelmää,
ja se takaa nopean ja varman asennuksen”, toteaa Robin Gottberg.

Lisätiedot: Tuotepäällikkö Robin Gottberg, s-posti: robin.gottberg@roth-finland.fi, puh. 044 7766 801.

Lehdistötiedote