Kattavia LV-järjestelmiä – kaikki Roth North Europelta

Yrityksemme on Roth Industries GmbH:n tytäryhtiö, joka palvelee kaikki Pohjoismaat, Baltian maat sekä Iso-Britannian. Roth North Europe A/S kehittää, valmistaa ja markkinoi Pohjoismaiden markkinoille soveltuvia LV-järjestelmiä. Tuotteemme ovat helposti saatavilla kansallisten myyntiorganisaatioiden ja LVI-tukkuliikkeiden kautta. Toimintamme kattaa Pohjolan, Baltian ja Iso-Britannian. Meiltä saat samalla ammattimaisen tuen ja kattavat takuut, sillä olemme hankkeessa mukana alusta loppuun.

Tanskassa sijaitseva pääkonttori ja palvelukeskus vastaa kokonaan Pohjoismaiden, Baltian ja Iso-Britannian markkinoiden tuotekehityksestä, tukitoiminnoista ja logistiikasta. Laatu ja palvelu ovat toimintamme edellytyksiä. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Frederikssundissa, 40 km Kööpenhaminasta. Pyrimme toimittamaan tuotteet ajallaan, sillä tiedämme kuinka tärkeää on hoitaa luvatut toimitukset oikea-aikaisesti.

Laadunvarmistus
Tuotteemme on sertifioitu ISO 9001-standardin mukaan ja tuotannollamme on ISO 14001-sertifiointi. Yksittäisten tuotteiden laatu varmistetaan kansainvälisten testien, tarkastusten ja rekistereiden avulla.

Sovellettavat hyväksynnät
Roth soveltaa tuotteiden testauksessa ja hyväksynnöissä kaikkein tiukimpia määräyksiä ja vaatimuksia. Toimimme alalla, joka on erittäin tiukasti säädelty, ja tuotteilta vaaditaan paljon. Noudatamme Norjassa sovellettavia vesitiiviyttä koskevia määräyksiä, jotka ovat tiukimmat Pohjoismaissa. Norjalaiset vaatimukset määrittävät vaatimustasomme vesitiiviyden osalta myös markkina-alueen muissa maissa. Vesitiiviyteen liittyvä ominaisuus on tuotteissamme aina kehityksen kärjessä. Juomaveden laadulta vaaditaan eniten Tanskassa, ja se asettaa vaatimustason myös meillä.