Yksinkertainen asennustekniikka vesi-, jäähdytys- ja lämmitysasennuksiin

Roth Alu-LaserPlus® on LVI-alan uuden asennustekniikan virstanpylväs. Modernien ja joustavien laitteistojen kasvavan kysynnän vuoksi Roth on kehittänyt tämän uuden järjestelmän, joka perustuu parhaisiin ja uusimpiin materiaaleihin sekä liitäntätekniikoihin.
Järjestelmän perustan muodostava Alu-LaserPlus®-putki on viisikerroksinen putki, jossa hyödynnetään Pe-Xc-putken ja metalliputken parhaita ominaisuuksia. Järjestelmän liitännät perustuvat kuuluisaan puristustekniikkaan, joka helpottaa asennusta ja takaa varmimman lopputuloksen.
Roth Alu-LaserPlus®-järjestelmään kuuluu lisäksi komponentteja, jotka helpottavat putkiasennusta. Roth Alu-LaserPlus®-putki on laadukas tuote, joka on kehitetty erityisesti lämmitys-, jäähdytys- ja lämminvesijärjestelmiin. Roth Alu-LaserPlus®-putken ainutlaatuinen ominaisuus on alumiinipinta, joka on laserhitsattu parhaan mahdollisen toleranssin ja tasalaatuisuuden varmistamiseksi. Putkessa on kaksi PE-RT-putkea, joiden välissä on alumiinikerros. PE-RT-putken ansiosta Alu-LaserPlus®-putki on käsiteltävyydeltään markkinoiden joustavin putki. Tuotanto tapahtuu ISO 9001-laadunvarmistusstandardin mukaan, ja sitä valvovat monet eri tahot.