Innovatiivinen muotoilu ja ympäristöystävällinen ratkaisu

Twinbloc®-umpisäiliöissä on integroitu kaivokuilujärjestelmä muovisella kestävällä kannella. Umpisäiliöt on saatavana 1500, 3500 ja 5000 litran tilavuudella. Twinbloc®-umpisäiliöt ovat markkinoiden matalimmat (alk. 69 cm) ja niillä on 20 vuoden takuu. Twinbloc®-umpisäiliöt ovat kilpailukykyiset sekä hinnaltaan että laadultaan.

Matala muotoilu vähentää kaivuu- ja asennuskustannuksia. Perinteisiin umpisäiliöihin verrattuna Twinbloc®-malli mahdollistaa 50% säästön kaivuutöissä. Säiliöt voi asentaa myös sellaisiin paikkoihin, jossa pohjaveden taso on erittäin korkea.

Fiksuja ja tehokkaita ratkaisuja moneen eri järjestelmään

Rothilta saat kokonaisvaltaisen ratkaisun sade- ja jätevesijärjestelmiin. PE-säiliöillä on vakaa alusta ja kestävät jopa 200 kilon painon. Jokaiseen säiliöön kuuluu kansi ja säädettävä teleskooppiputki. Kaksi vastakkaista umpisäiliötä voi sarjakytkentää. Komponentit edesauttavat helpon ja nopean asennuksen sekä tyhjennyksen (D 600 mm).

Säiliöiden mitat optimoivat lastaustilan käyttöä. Kaikki tarvittavat komponentit kuljetetaan säiliöiden sisällä, joten lisäkuormatilaa ei vaadita, eivätkä komponentit ole vaarassa rikkoutua kuljetuksen aikana.